Chuda Włoska Zupa Kiełbasowa

Chuda Włoska Zupa Kiełbasowa
Chuda włoska zupa z kiełbasą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jeśli masz pod ręką wodę, przyprawy, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chudy makaron z włoską kiełbasą, papryką, cebulą i pieczarkami, Chuda włoska zupa weselna z kapustą, oraz Włoska Zupa Z Kiełbasą.

Instrukcje

1
W 4-quart nonstick rondel lub holenderski piekarnik, gotować boczek, aż chrupiące; odcedzić na ręczniku papierowym. Pokruszyć boczek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Usunąć i wyrzucić kroplówki z rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
W tym samym rondlu gotuj kiełbasę na średnim ogniu od 6 do 8 minut, często mieszając, aż nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dobrze osuszyć na ręcznikach papierowych; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
W tym samym rondlu wymieszaj ziemniaki, cebulę, czosnek, włoską przyprawę, sól, pieprz, płatki pieprzu, wodę i bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować odkryte około 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
7
Wymieszać z boczkiem, kiełbasą, kapustą i fasolą. Gotować 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki i jarmuż będą miękkie. Wymieszać na pół i pół; gotować tylko do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
JarmużJarmuż
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn