Chuda włoska zupa z kiełbasą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jeśli masz pod ręką wodę, przyprawy, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chudy makaron z włoską kiełbasą, papryką, cebulą i pieczarkami, Chuda włoska zupa weselna z kapustą, oraz Włoska Zupa Z Kiełbasą.
Instrukcje
1
W 4-quart nonstick rondel lub holenderski piekarnik, gotować boczek, aż chrupiące; odcedzić na ręczniku papierowym. Pokruszyć boczek; odstawić.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować odkryte około 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
7
Wymieszać z boczkiem, kiełbasą, kapustą i fasolą. Gotować 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki i jarmuż będą miękkie. Wymieszać na pół i pół; gotować tylko do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę