Chrupki Zaklinacz: Hairy Tykwa Bread
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 629 kalorii, 10g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka rozmytego squasha, soda oczyszczona, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 34 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupki Zaklinacz: Chleb Dyniowy Z Oliwą Z Oliwek, Zaklinacz: Słoik Cezara, oraz Rześki Zaklinacz: Co To jest Cucuzza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. obficie posmaruj patelnię bochenkową o wymiarach 9x5x3 cali.
W dużej misce, ubić jajka, olej, cukier, i wanilia z mikserem elektrycznym, aż lekkie i grube, o 5 protokół. Delikatnie wycisnąć nadmiar wilgoci z startego squasha i złożyć squash do mieszaniny jaj.
Suche składniki przesiać razem. Wchodzisz na mokre składniki, aż tylko połączone. Złożyć orzechy włoskie.
Wlać ciasto do maślanego bochenka.
Piec na środkowej półce, aż tester ciasta wyjdzie czysty, około 1 godziny 15 minut.