Chrupki Z Łososia

Chrupki Z Łososia
Chrupki łososiowe to pescatarian przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką białko jaja, mielony pieprz, ciasto francuskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Wędzone Chrupki Z Łososia, Wędzone Chrupki Z Łososia, oraz Mini ptysie z łososia i koperku.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz wędzonego łososia, ser feta, czarny pieprz i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Ser FetaSer Feta
CzosnekCzosnek
3
Rozwałkuj ciasto francuskie na lekko posypanej mąką powierzchni, tworząc arkusz o wymiarach 12x12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
RolkaRolka
4
Wytnij arkusz na 16 3x3-calowych kwadratów.
5
Umieść łyżkę nadzienia łososia na środku każdego kwadratu. Pull razem rogi każdego kwadratu do postaci 16 małych pakietów.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
6
Paczki posmarować białkami i ułożyć na przygotowanych blachach do pieczenia. (Chrupki można w tym momencie zamrozić. Patrz Nota wydawcy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złociste, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn