Chrupki Paprykowo-Parmezanowe
Kruche chipsy pieprzowo-Parmezanowe wymagają z grubsza 10 minut od początku do końca. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 132 kalorie, 12g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś grubo zmielony pieprz, parmezan, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Parmezan i papryka Grissini, Wild Strawberry Salad W / Papryka Tosty Parmezan Chips & Bl, oraz Deviled Eggs Carbonara (chrupiąca Pancetta, tłuszcz wieprzowy, chipsy parmezan i czarny pieprz) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sery połączyć. Łyżka do 15 kopców, 2 cale od siebie, na blasze do pieczenia, przy użyciu około 1 łyżka. mieszanka serowa dla każdego. Lekko spłaszczyć kopce.
Piec 6 min. lub do złotego koloru, obracając blachę po 3 min.
Przenieść natychmiast do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.