Chrupki Koronkowe Miodowe Sezamowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Chipsy z koronki sezamowej z miodem. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 51 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mąkę, lokalny miód, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Chrupki Koronkowe Miodowo-Migdałowe, Chrupki z Miodowej Koronki wypełnione kremem pomarańczowym, oraz Ciasteczka Z Czarnej Koronki Sezamowej.
Instrukcje
W średnim rondlu rozpuść masło z miodem na średnim ogniu.
Dodać cukier i sól i ubijać, aż dobrze się połączą.
Dodaj mąkę i kontynuuj ubijanie, aż nie pozostaną żadne grudki. Wymieszać z sezamem.
Przenieść do małej miski i ostudzić lekko, o 5 protokół.
Linia 2 płaskie obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Łyżka 1 czubata łyżeczka. mieszanka miodu na arkuszach o 4 w. od siebie (będą się bardzo rozprzestrzeniać).
Piec, aż ciemny złoty brąz i małe otwory pojawiają się w całym, 10 do 12 protokół. Nie wyłączaj piekarnika.
Ostudzić na tacy, aż zacznie się firma, 2 do 3 protokół. Podczas gdy ciasteczka ostygną, użyj noża do parowania, aby oddzielić wszystkie ciasteczka, które się stopiły i uformować je w okrąg. Pracując partiami po 3 lub 4, ostrożnie oderwij ciasteczka z papieru i połóż na wałku do ciasta.
Ostudzić na pin, aż całkowicie ostry, o 3 protokół. Jeśli ciastka jędrne, zanim można je kształtować, umieścić blachy do pieczenia z powrotem w piekarniku, aby lekko ogrzać, o 1 minutę.
Make ahead: do 1 dnia; przechowywać szczelnie.