Chrupiący ziołowy Halibut z kręconym selerem naciowym i fasolką

Chrupiący ziołowy Halibut z kręconym selerem naciowym i fasolką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącego halibuta z kędzierzawym selerem naciowym i fasolą. Na 6,77 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 509 kalorii, 36g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz koszerną sól, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Haricots Verts z masłem ziołowym, Haricots Verts with Pancetta, oraz Sałatka Haricots Verts dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Używając ostrej obieraczki do warzyw, ogol seler, aby uzyskać długie cienkie wióry.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Włożyć wiórki selera do lodowatej wody z połową cytryny i sokiem i odstawić na co najmniej 1 godzinę lub na noc do lodówki. Seler będzie bardzo chrupiące, kręcone i słodkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3
Doprowadzić garnek dobrze osolonej wody do wrzenia, na średnim ogniu i ustawić miskę dobrze osolonej wody z lodem. Włóż fasolę do wrzącej wody i gotuj, aż fasola będzie miękka, ale nadal twarda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Zdjąć fasolę z wrzącej wody i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie i pozostawić do ostygnięcia. Gdy są zimne i wciąż żywe, zielone, usuń je z lodowatej wody i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1
Filety rybne doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Połącz zioła i płatki ziemniaczane w płytkim naczyniu. Zanurz miąższ każdego fileta w umyciu jajecznym, a następnie wciśnij je do mieszanki płatków ziołowo-ziemniaczanych. Umieść na tacy arkuszy z crusted boku do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Zalać dużą patelnię saute oliwą z oliwek i podgrzać na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, ale nie palenie, dodać ryby, crusted stronie w dół. Gdy skórka stanie się złota i chrupiąca, odwróć je, a następnie przenieś rybę na blachę wyłożoną regałem chłodzącym i włóż do nagrzanego piekarnika na 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Usunąć olej w patelni saute i dodać nowy olej. Wrzucić czosnek i pokruszony czerwony pieprz. Kiedy czosnek stanie się złoty i aromatyczny, usuń go i wyrzuć. Wrzucamy zarezerwowane fasolki, doprawiamy solą, do smaku i wałkujemy je w oleju do rozgrzania. Gdy są gorące, wyłącz ciepło i zarezerwuj je na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Haricots VertsHaricots Verts
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Usuń seler z lodowatej wody i osusz w przędzarce do sałatek, aby usunąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Salad SpinnerSalad Spinner
5
Dodać seler na patelni z fasolą. Wycisnąć sok z pozostałej połowy cytryny i w razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Podzielić warzywa między 4 talerze i góry z crusted ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn