Chrupiący sznycel Wiener z konfiturą z borówki

Chrupiący sznycel Wiener z konfiturą z borówki
Przepis chrupiący sznycel Wiener z konfiturą Borówkową jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja zawiera 1857 kalorii, 182g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $18.02 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i pieprz, konfitury z borówki, cienko pounded kotlety cielęce, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać konfitury, można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka Wypełnione Dżemem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sznycel Wiedeński, Sznycel Wiedeński, oraz Sznycel Wiedeński dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mąkę, jajka i bułkę tartą w 3 płytkich miseczkach. Cielęcinę doprawić solą i białym pieprzem. Zagrzebać kotlety w mące, a następnie zanurzyć w jajku i pokryć bułką tartą; naciśnij, aby pomóc okruchy przylegają.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W bardzo dużej patelni, rozgrzać 1/2 cala oleju, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać kotlety i smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż złoty kolor i gotowane przez, 2 1/2 do 3 protokół.
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach i posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Sznycel Wiedeński podawać z konfiturami z borówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki BruszniceBorówki Brusznice
PrzetworyPrzetwory
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki w menu? Spróbuj sparować z Dornfelder i Riesling. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red z oceną 3,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia80
Magazyn