Chrupiący sznycel Wiener z konfiturą z borówki
Przepis chrupiący sznycel Wiener z konfiturą Borówkową jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja zawiera 1857 kalorii, 182g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $18.02 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i pieprz, konfitury z borówki, cienko pounded kotlety cielęce, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać konfitury, można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka Wypełnione Dżemem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sznycel Wiedeński, Sznycel Wiedeński, oraz Sznycel Wiedeński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mąkę, jajka i bułkę tartą w 3 płytkich miseczkach. Cielęcinę doprawić solą i białym pieprzem. Zagrzebać kotlety w mące, a następnie zanurzyć w jajku i pokryć bułką tartą; naciśnij, aby pomóc okruchy przylegają.
W bardzo dużej patelni, rozgrzać 1/2 cala oleju, aż migotanie.
Dodać kotlety i smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż złoty kolor i gotowane przez, 2 1/2 do 3 protokół.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i posypać solą.
Sznycel Wiedeński podawać z konfiturami z borówki.