Chrupiący makaron z serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącego makaronu z serem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 828 kalorii. Na $1.49 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka amerykańskiego sera, marchew, ostry ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz pecan crunch topped salmon.
Instrukcje
Rozpuścić 1 łyżkę masła na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać paprykę, kurkumę i panko i gotować, mieszając, aż Panko jest lekko tosty, o 3 protokół; przenieść do małej miski i odstawić do polewy.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj marchew i gotować do miękkości, 10 protokół; usunąć z rowkiem łyżką i przenieść do blendera.
Dodaj makaron do garnka i gotuj zgodnie z zaleceniami etykiety. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie odsączyć makaron.
Dodaj połowę zarezerwowanej wody do gotowania do blendera z marchewką i puree, aż będzie gładka.
Pozostałą 1 łyżkę masła roztopić w średnim rondlu na średnim ogniu; ubić mąkę i musztardę w proszku i gotować, ubijając, 1 minutę.
Ubić w odparowanym mleku i puree z marchwi; dusić, ubijając, aż lekko zgęstnieje, około 5 minut. Sery wymieszać do rozpuszczenia.
Dodać makaron i wymieszać do pokrycia, dodając pozostałą wodę do gotowania w razie potrzeby, aby poluzować SOS. Doprawić solą i pieprzem. Dzielimy na miski i topujemy mieszaniną panko.