Chrupiący brzoskwiniowy brzoskwiniowy brzoskwiniowy brzoskwiniowy brzuch Nigela Slatera

Chrupiący brzoskwiniowy brzoskwiniowy brzoskwiniowy Salsan Nigela Slatera jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 135 g tłuszczu, oraz w sumie 1369 kalorii. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 61 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać płatki chile, sok z limonki, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gorący, słodki Chutney śliwkowy Nigela Slatera, Sałatka Nigela Slatera z letnich liści, peklowanej wieprzowiny i wiśni, oraz Nigel Slater ' s Coq au Riesling dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wieprzowinę w porcelanie lub szklanym naczyniu. Obierz i zmiażdżyć czosnek do pasty, mieszając w soi, olej, sól, płatki chile, i pięć przypraw w proszku.
Rozprowadź tę pastę na skórze i spodzie wieprzowiny i pozostaw do marynowania na dobre cztery godziny, jeśli nie na noc.
Rozgrzej piekarnik do temperatury 220°C (425°F).
Umieścić wieprzowinę na patelni, a następnie gotować, skórki do góry, przez około dwadzieścia minut. Obniżyć temperaturę do 200°C (400°F) i kontynuować gotowanie przez kolejne czterdzieści do pięćdziesięciu minut, aż skóra będzie ciemna i chrupiąca. Pozostaw do odpoczynku na dziesięć minut przed rzeźbieniem.
Zrób salsę. Pokroić i drobno posiekać zieloną cebulę. Drobno posiekać chile. Obrać, pestki i drobno posiekać brzoskwinie i pomidory oraz posiekać kolendrę. Delikatnie wrzucić, a następnie ubrać sokiem z limonki i oliwą z oliwek.
Wieprzowinę podawać z salsą.