Chrupiące Ziemniaki Na Patelni

Chrupiące Ziemniaki Na Patelni
Chrupiące ziemniaki na patelni to bezglutenowe, całe 30 i wegańskie przystawka. Przepis ten służy 2. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka pieprzu cayenne, ziemniaków Yukon gold, mielonego kminku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chrupiąca Patelnia Tortellini, Chrupiąca Tortilla Patelnia Pizza, oraz Chrupiący łosoś z Mustardową soczewicą podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej gorący olej chili na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, dodaj ziemniaki. Wymieszaj ząbki czosnku, chili w proszku, kminek i pieprz cayenne. Gotować przez 2 do 3 minut lub do chrupiącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Olej ChiliOlej Chili
ZiemniakZiemniak
KminekKminek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W6 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia38
Magazyn