Chrupiące Ziemniaczane Placki Ziemniaczane
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Chrupiące ziemniaki placki ziemniaczane może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 14 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Placki Ziemniaczane, Papryka, szynka i ziemniaki, oraz Pasternak i ziemniaczane ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużej misce i przykryj zimną wodą.
Odcedzić i opłukać ziemniaki. Dokładnie osuszyć w przędzarce do sałatek lub osuszyć ręcznikami papierowymi.
Połączyć ziemniaki, cebula, i papryka w misce.
Dodaj skrobię kukurydzianą, sól, czarny pieprz, i cebula w proszku; wrzucić dobrze do herbu.
Wyłożyć blachę do pieczenia z nieprzywierającą folią aluminiową; dokładnie pokryć sprayem do gotowania.
Umieść 3-calowy kuter do ciastek na przygotowanej blasze do pieczenia. Napełnij krajalnicę do biszkoptów 1/2 szklanki mieszanki ziemniaków (nie Pakuj). Ostrożnie wyjmij nóż, pozostawiając nienaruszone placki ziemniaczane. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną ziemniaków. Pokryć wierzchy placków ziemniaczanych sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 475 przez 20 minut. Włączyć i piec przez dodatkowe 15 minut lub aż złoty kolor.