Chrupiące udka z kurczaka z Poblanosem i cebulą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiących udek z kurczaka z Poblanos i cebulą. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 950 kalorii. Na $8.29 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kolendry, skórka na, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne Tacos z piersi kurczaka z grillowanymi Poblanos, cebulą z grilla i surówką, Chrupiące Udka Z Kurczaka, oraz Chrupiące Duszone Udka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka posypać solą, pieprzem i papryką.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni żeliwnej na dużym ogniu, aż olej po prostu zacznie palić.
Umieść kurczaka na patelni, boki skóry W DÓŁ; zmniejszyć ogień do średnio wysokiej, i gotować 15 protokół.
Przenieść kurczaka na talerz; wyrzucić kapiele.
Umieść paprykę poblano i posiekaną cebulę na patelni.
Umieść kurczaka, boki skóry, w patelni.
Piec w temperaturze 400 przez 25 do 30 minut.
Wyjąć z piekarnika, a na wierzchu posiekaną świeżą kolendrę i pokruszone queso blanco.