Chrupiące truskawkowo-jagodowe pieczone w słoiku
Truskawkowo-jagodowe chrupiące pieczone w słoiku to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 359 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, skrobię kukurydzianą, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chrupiące truskawkowo-jagodowo-brzoskwiniowe, Brzoskwinia, Truskawka, Jagoda Chrupiąca, oraz Chrupiąca Jagoda.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° i ułóż stojak na środku. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub folią; odstawić.
Połączyć jagody, truskawki, cukier granulowany, skrobia kukurydziana, Skórka z cytryny, sok z cytryny, i wanilia w dużej misce i wrzucić do herbu jagody; odstawić.
Ubić migdały, mąkę, brązowy cukier i sól w dużej misce, aż do równomiernego połączenia. Używając rąk, wymieszać kawałki masła dokładnie do suchych składników, aż można utworzyć mieszaninę w jedną kulkę, o 2 protokół. Podziel piłkę na 4 równe kawałki i uformuj kawałki w paszteciki o szerokości 2 1/2 cala; odstawić.Mieszaj mieszankę jagodową, aby rozłożyć soki, a następnie podziel ją między słoiki.
W każdym słoiku umieścić 1 patty z masłem migdałowym na wierzchu jagód, delikatnie naciskając, aby zagęścić jagody.Równomiernie umieścić słoiki na przygotowanej blasze do pieczenia i piec, aż polewa jest ciemno złoty brąz i chrupiące i płyn jest bulgotanie wokół krawędzi słoika, o 30 protokół.
Ostudzić na stojaku co najmniej 30 minut przed podaniem. Jeśli nie od razu, niech chipsy ostygną do temperatury pokojowej, przykryć i przechowywać w lodówce do 4 dni.