Przepis Crispy Panko Fish Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 252 kalorie, 13g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.53 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz tortille kukurydziane, śmietanę, olej z pestek winogron i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiąca ryba Panko z pomarańczowym sosem sezamowym, Chrupiąca ryba Panko z pomarańczowym sosem sezamowym, oraz Chrupiące Tacos Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokroić filety rybne na kawałki, które są w przybliżeniu 2 cale długości i 1 cal szerokości.Zrób chrupiącą powłokę Panko Tori. W średniej misce do mieszania, ubić razem piwo lub seltzer, mąka, skrobia kukurydziana, sól, czosnek w proszku i pieprz cayenne. Należy pamiętać, że piwo będzie trudne do zmierzenia z powodu piany; będziesz potrzebować co najmniej 1 1/2 szklanki piwa, aby to ciasto. Ciasto powinno być grube jak ciasto naleśnikowe, ale jeśli wydaje się kępy lub zbyt grube dodać więcej piwa, seltzer lub wody, aż mieszanina jest wystarczająco cienka do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Filety Rybne
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Woda Gazowana
Cukierki Ratujące życie
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Do innej miski wlać bułkę tartą panko. Miej pusty talerz pod ręką dla panierowanej ryby.Zanurz każdy kawałek ryby w cieście. Po wyciągnięciu ryby z ciasta, niech nadmiar ciasta uruchomić z powrotem do miski. Po zanurzeniu w cieście delikatnie zwinąć każdy kawałek w okruchy panko, aby pokryć. Pozostawienie zbyt dużej ilości ciasta na rybie doprowadzi do zbrylania się, więc upewnij się, że Twoja ryba jest tylko lekko pokryta cieście przed panierowaniem. Używaj jednej ręki do zanurzania na mokro, a drugiej do suchego, w przeciwnym razie skończysz z dużą ilością grudek w suchych składnikach powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cukierki Life Savers
1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Na pusty talerz ułożyć panierowaną rybę.Gdy ryba jest panierowany, ciepła 1/2 cala oleju do gotowania na patelni na średniej wysokości. Smażyć panierowane kawałki ryb partiami
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Jeśli olej jest w odpowiedniej temperaturze, powinien pęcherzyków i skwierczeć evenlyno rozpryski lub popping. Odwróć rybę, gdy zmienią się na ciemnobrązową. Potrzeba 2-3 minut na stronę, aby ryba stała się złota i chrupiąca. Podczas frytki rybne, ubij razem składniki sosu. Rezerwować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Umieść smażone kawałki ryb na stojaku z drutu, aby osuszyć, jeśli masz. Dzięki temu ryby będą tak ostre, jak to możliwe. Użyj ręczników papierowych, aby złapać kapanie oleju pod stojakiem. Jeśli nie masz stojaka z drutu, możesz spuścić kawałki ryb na podwójnej warstwie ręczników papierowych.Kiedy wszystkie kawałki ryb są smażone, złóż tacos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Podgrzać tortille kukurydziane na patelni, aż staną się ciepłe, pachnące i elastyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Umieść 2 kawałki smażonej ryby w każdym taco. Top z odrobiną rozdrobnionej sałaty, trochę pokrojonego w kostkę pomidora, 2 plastry awokado i 1 łyżka sosu śmietanowego.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.