Chrupiące Taco Nadziewane Poblanos
Przepis Chrupiące Taco Nadziewane Poblanos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 40 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 161 kalorii, 19g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jeśli masz mieloną wołowinę, mleko, chrupiące taco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane Poblanos, Nadziewane Poblanos, oraz Poblanos Nadziewane Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę na średnim ogniu, często mieszając, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać 1 szklankę mleka, gorącą wodę, mieszankę sosu i niegotowany ryż (z Hamburger Helper box).
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić około 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 177°.
Gotuj chiles bezpośrednio na ruszcie kuchenki gazowej około 5 minut, obracając szczypcami lub widelcem, aby ugotować wszystkie strony skóry lub podgrzać ciężką żeliwną patelnię na średnim ogniu; umieść chiles na patelni, obracając się, aby równomiernie gotować Skórki.
Umieść chiles w plastikowej torbie do przechowywania żywności 5 minut. Chiles obrać pod zimną wodą. Otworzyć z jednej strony; usunąć i wyrzucić nasiona.
Napełnij każde chile mieszanką ryżu.
Umieść w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9 cali.
Piec 13 do 15 minut lub aż chiles są miękkie. W międzyczasie wymieszaj pozostałe mleko i polewę w misce. Top pieczone chiles z mieszaniną topping, i posypać chipsy kukurydziane (z Hamburger Helper box).