Chrupiące Taco Nadziewane Poblanos

Chrupiące Taco Nadziewane Poblanos
Przepis Chrupiące Taco Nadziewane Poblanos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 40 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 161 kalorii, 19g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jeśli masz mieloną wołowinę, mleko, chrupiące taco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane Poblanos, Nadziewane Poblanos, oraz Poblanos Nadziewane Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę na średnim ogniu, często mieszając, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać 1 szklankę mleka, gorącą wodę, mieszankę sosu i niegotowany ryż (z Hamburger Helper box).
Składniki, których będziesz potrzebować
Hamburger HelperHamburger Helper
Mix SosówMix Sosów
WodaWoda
WołowinaWołowina
MlekoMleko
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
3
Zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić około 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Gotuj chiles bezpośrednio na ruszcie kuchenki gazowej około 5 minut, obracając szczypcami lub widelcem, aby ugotować wszystkie strony skóry lub podgrzać ciężką żeliwną patelnię na średnim ogniu; umieść chiles na patelni, obracając się, aby równomiernie gotować Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiecPiec
SzczypceSzczypce
5
Umieść chiles w plastikowej torbie do przechowywania żywności 5 minut. Chiles obrać pod zimną wodą. Otworzyć z jednej strony; usunąć i wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
6
Napełnij każde chile mieszanką ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
RyżRyż
7
Umieść w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
8
Piec 13 do 15 minut lub aż chiles są miękkie. W międzyczasie wymieszaj pozostałe mleko i polewę w misce. Top pieczone chiles z mieszaniną topping, i posypać chipsy kukurydziane (z Hamburger Helper box).
Składniki, których będziesz potrzebować
Hamburger HelperHamburger Helper
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
Papryka ChiliPapryka Chili
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn