Chrupiące Taco Burritos

Chrupiące Taco Burritos
Przepis Chrupiące Taco Burritos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 40 minut. To danie główne ma 450 kalorii, 26g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udaj się do sklepu i odbierz mleko, pomidor, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chrupiące Taco Burritos, Chrupiące Burritos Z Kurczaka, oraz Taco Burritos.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni; gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż dokładnie gotowane; odcedzić. Wymieszaj wodę, 1 szklankę mleka i wymieszaj sos (z pudełka pomocniczego hamburgera), aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hamburger HelperHamburger Helper
Mix SosówMix Sosów
WodaWoda
WołowinaWołowina
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podgrzać do wrzenia. Wymieszaj niegotowany ryż (z pudełka do hamburgerów).
Składniki, których będziesz potrzebować
Hamburger HelperHamburger Helper
RyżRyż
3
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
4
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać mleko i polewa mix (z Hamburger Helper box) 30 sekund; odstawić. Lekko zmiażdżyć chipsy kukurydziane( z pudełka pomocniczego hamburgera); odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hamburger HelperHamburger Helper
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Tortille ciepła zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Łyżka Hojny 1/4 szklanki mieszanki wołowiny w dół środka każdej ciepłej tortilli; skropić polewą serową. Top z zieloną cebulą, pomidorem i rozdrobnione chipsy kukurydziane. Złóż dno każdej tortilli 1 cal nad nadzieniem. Fold boki w, nakładających się dołączyć wypełnienie. Fold top nad bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
SerSer
PomidorPomidor
WołowinaWołowina
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn