Chrupiące Pikle Sake

Chrupiące Pikle Sake
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański napój? Chrupiące pikle Sake może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.56 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka warzyw, przyprawiony ocet ryżowy, nasiona sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chrupiące Ogórki Z Marchwi, Chrupiące, słodkie i pikantne ogórki z chleba i masła, oraz Summer Sake Sangria: lekki, orzeźwiający koktajl sake.

Instrukcje

1
Wrzuć 2 funty mieszanych warzyw, takich jak 4x1/2" spears ofEnglish hothouse lub Persiancucumbers, 4x1 / 4" spears ofpeeled carrots i quarteredradishes, z 1 1/2 łyżki koszersalt w dużym szerokim niereactivebowl. Naciśnij folię na powierzchni warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2
Umieścić mały talerz nad, a następnie zważyć dwoma puszkami o wadze 28 uncji (takimi jak pomidory z puszki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory KonserwowePomidory Konserwowe
3
Odstawić na 2 godziny w temperaturze pokojowej.
4
Wyjmij puszki, talerz i folia plastikowa; przenieś warzywa do durszlaka. Dobrze spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
5
Przelać drenowane naczynia do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj 8 cienko pokrojonych liści shiso lub largebasil, 1 czerwony Fresno chileor jalapeño pokrojone w pierścienie 1/2", 3 łyżki sake, 2 łyżki przyprawy octu, 2 łyżeczki sezamów i 1 łyżeczka drobno startego imbiru. Wrzucić do płaszcza; przykryć i schłodzić, tossingoccascasionally, przez co najmniej 1 hour.DO AHEAD: ogórki mogą być robione1 tydzień do przodu. Przechowywać schłodzone, rzucając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
OcetOcet
ImbirImbir
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
7
Aby służyć, użyj szczelinowej łyżki do przenoszenia warzyw zmieszkany płyn do dużych kubków, słoików mason lub misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia56
Magazyn