Chrupiące Pieczone Filety Rybne
Chrupiące pieczone filety rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.33 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 218 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz filety z sumów, paprykę chili, majonez z majonezem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Mrożony Deser Cinco De Mayo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiące Pieczone Filety Rybne, Cooking Light ' s Easy & Crispy pieczone filety rybne, oraz Chrupiące Filety Rybne.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Ubić jajko w talerzu ciasta.
Wymieszać okruchy krakersów i przyprawy w osobnym talerzu ciasta. Zanurz rybę, 1 filet na raz, w jajku, a następnie w mieszaninie okruchów, obracając się, aby pokryć obie strony każdej z nich.
Umieścić w wyłożonej folią patelni 15x10x1 cala rozpylonej sprayem do gotowania.
Piec 15 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Tymczasem, wymieszać majonez i chiles.
Podawać ryby z mieszanką majonezu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.