Chrupiące Paluszki Z Kurczaka Z Orzechami Pekan

Chrupiące paluszki z kurczaka z orzechami pekan mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 334 kalorie, 40g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, sól, połówki piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć solanki, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowe Ciasto Bezowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chrupiące Płatki Drobiowe Paluszki, Chrupiące Paluszki Z Kurczaka Pieczone Miodem, oraz Paluszki z kurczaka z chrupiącą skórką migdałową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj stojak z drutu sprayem do gotowania i umieść na wierzchu wyłożonej folią patelni brojlerów.
Połącz sól, pekan, sól i paprykę w misce robota kuchennego i pulsuj, aby drobno zmielić i wymieszać.
Przenieść do płytkiej miski.
Umieść mąkę w drugiej płytkiej misce. Lekko ubić razem jajko i 1 łyżkę. woda w trzeciej płytkiej misce.
Każdy pas kurczaka zalać mąką, zanurzyć w jajku i zanurzyć w mieszaninie krakersów. Ułóż kurczaka na stojaku i piec do złotego brązu, 18 do 20 protokół.