Chrupiące oliwki Nadziewane kiełbasą
Chrupiące oliwki Nadziewane kiełbasą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 266 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, jajka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiące Oliwki Nadziewane Mozzarellą, Chrupiące udko kurczaka Confit z kuskusem i oliwkami, oraz Chrupiący Kalafior Z Oliwkami, Kaparami I Pietruszką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyjmij mięso z kiełbasy z osłonki i umieść je w średniej misce.
Dodaj czosnek, szczypta soli i płatki czerwonej papryki, jeśli używasz.
Wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić składniki.
Oliwki odsączyć i opłukać pod zimną wodą.
Usuń pimentos, jeśli to konieczne. Napełnić każdą z oliwek 1/4 do 1/2 łyżeczki mieszanki kiełbasy.
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub garnku do 375 stopni F.
Mąkę rozłożyć na talerzu obiadowym.
Rozbij jajka do płytkiej miski i lekko ubijaj.
Rozłóż bułkę tartą na innym talerzu obiadowym i posyp je solą i pieprzem. Oliwki zwilżyć oliwą, mieszając, aby równomiernie rozprowadzić oliwę i przyprawić.
Oliwki zwijamy w mąkę, oblewając je na całej powierzchni i wytrząsając nadmiar. Następnie zanurz je w jajku, pozwalając nadmiar kapać z powrotem do miski. Wreszcie, płaszcz oliwki na Całym z bułką tartą. Ponieważ każda Oliwka jest powlekana, umieść ją na tacy. Przykryć oliwki i przechowywać w lodówce, aż będą gotowe do ich smażenia.
Oliwki smażyć na złoty kolor i kiełbasa w środku jest gotowane przez, o 3 protokół. Oliwki będą energicznie bąbelkować, aż będą prawie gotowe, więc uważaj na rozpryski.
Odcedzić na papierowych ręcznikach, aby wchłonąć nadmiar oleju.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.