Chrupiące ogórki i pomidory w sosie koperkowym
Chrupiące ogórki i pomidory w sosie koperkowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 65 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Przepis ten zachwycił 742 osoby. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką sól, ogórki, koper i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Prosto z ogrodu Burgery z indyka podane z pokrojonymi pomidorami i maślanką dressing Ranch, Ogórki z koperkiem, oraz Duszone ogórki z koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ocet, cukier, sól, koperek, pieprz i olej.
Dodaj ogórki, cebulę i pomidory. Wrzucić i odstawić co najmniej 15 minut przed podaniem.