Chrupiące ogórki i pomidory w koperku Vinaigrette

Chrupiące ogórki i pomidory w koperku Vinaigrette
Chrupiące ogórki i pomidory w koperkowym Vinaigrette mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 43 grosze za porcję. Mieszanka pomidorów, ogórków, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chrupiący placek ziemniaczany z wędzonym łososiem i winegretem koperkowo-kaparowym, Ogórki z koperkiem, oraz Duszone ogórki z koperkiem.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj ocet, granulowany słodzik SPLENDA®, sól, koperek, pieprz i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SłodzikSłodzik
SplendaSplenda
OcetOcet
PieprzPieprz
KoperKoper
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodaj ogórki, cebulę i pomidory. Wrzucić i odstawić co najmniej 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
PomidorPomidor
CebulaCebula
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn