Chrupiące kwiaty squasha wypełnione wieprzowiną i ricottą

Chrupiące kwiaty squasha wypełnione wieprzowiną i ricottą
Chrupiące kwiaty squasha wypełnione szarpaną wieprzowiną i ricottą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 52 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sos bbq, miód, ocet ryżowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kwiaty squasha Nadziewane ricottą, Kwiaty squasha z Pimento Ricotta, oraz Smażone kwiaty squasha Nadziewane ricottą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ricottę w sitku wyłożonym gazą nad miską i odstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny. Wyrzucić płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W misce wymieszać wysmarowaną ricottę i rozdrobnioną wieprzowinę, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
Przez CiastoPrzez Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Każdy kwiat squasha napełnij mieszanką wieprzowo-serową i przekręć wierzch kwiatu, aby zabezpieczyć nadzienie podczas smażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4
Napełnij duży, ciężki rondel do połowy olejem i podgrzewaj na piecu, aż temperatura osiągnie 360 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
5
Pogłębiać każdy wypełniony kwiat squasha w cieście ryżowym, aby całkowicie pokryć. Smażyć kwiaty dyni w partiach, aż lekko zbrązowią, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Kwiatów Dyni, Usunięto środkowe Części12 Kwiatów Dyni, Usunięto środkowe Części
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
6
Odcedzić na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami i posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Mżawka niektóre z czarnego pieprzu vinaigrette w środku talerza i miejsce 2 squash blossoms na górze dla każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Kwiatów Dyni, Usunięto środkowe Części12 Kwiatów Dyni, Usunięto środkowe Części
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
VinaigretteVinaigrette
8
Podawać na gorąco.
9
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Na średniej patelni ułożyć kostki wieprzowe. Wymieszać razem sos BBQ, ocet i cebulę, a następnie wlać mieszaninę na wieprzowinę i doprawić solą i pieprzem. Przykryć patelnię folią i gotować w piekarniku przez 3 1/2 do 4 godzin lub do momentu, gdy mięso będzie przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Pozostawić do ostygnięcia w duszonym płynie, następnie odsączyć płyn z mięsa i rozdrobnić mięso na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
12
Ubić razem wodę i mąkę na gładką masę i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
13
Odstawić na 10 minut przed użyciem.
14
Połącz ocet, musztardę, sól, pieprz i miód w blenderze. Po uruchomieniu maszyny powoli dodawaj olej, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 50 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia5
Magazyn