Chrupiące Kulki Płatków Ryżowych
Chrupiące Kulki płatków ryżowych mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier cukierniczy, płatki ryżowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Doskonałe Chrupiące Płatki Ryżowe (O Smaku Owocowym), Chrupiące kulki ryżowe Basmati z sosem pomidorowo-ziołowym, oraz Chrupiące Batoniki Zbożowe Avalanche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj masło orzechowe, cukier cukierniczy, chrupiące płatki ryżowe i roztopione masło.
Zwiń w kulki i połóż na papierze woskowym, aż cała mieszanina zostanie użyta.
Roztopić kawałki czekolady i skrócić razem. Zanurz kulki w tej mieszaninie, ponownie ustaw na papierze woskowym i pozostaw do stwardnienia.