Chrupiące Krążki Cebulowe, Keczup Przyprawiony
Chrupiące krążki cebuli, Pikantny Ketchup może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Ten bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis serwuje 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 14g tłuszczu i w sumie 273 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś sriracha, mielony pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Z łyżką wynik 35%, to danie nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chrupiące Podwójnie Zanurzone Krążki Cebuli, Tri-przyprawione bezglutenowe krążki cebulowe z sosem do maczania, oraz Smażone pierścienie porowe i domowy Ketchup (gratisowy Post!!).
Instrukcje
Do keczupu z przyprawami: w misce wymieszaj keczup, musztardę i Sriracha, dobrze mieszając. Następnie wstaw do lodówki do podania.
W przypadku krążków cebuli: rozgrzej frytkownicę do 375 stopni F olejem roślinnym lub orzechowym, czekając, aż się nagrzeje. Następnie spuść lodowatą wodę z pokrojonej cebuli, upewniając się, że woda spłynęła. Następnie w misce wymieszaj mąkę, sól i pieprz, dobrze mieszając. Następnie dodaj jedną trzecią cebuli.
Dobrze wymieszaj cebulę, zetrzyj nadmiar mąki, a następnie dodaj do frytownicy, gotując do uzyskania chrupkości, około 2 minut. Po usunięciu pozostaw nadmiar oleju na ręcznikach papierowych. Powtórz z pozostałą cebulą.
Podawać z przyprawionym keczupem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na krążki cebulowe. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron]()
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.