Chrupiące Kotlety Wieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiących kotletów wieprzowych. Ten przepis służy 4. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mielony imbir, pkt. shake ' N bake original pork seasoned coating mix, nasiona sezamu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ziarna sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące kotlety schabowe smażone na patelni, Chrupiące Kotlety Wieprzowe Panko, oraz Chrupiące Kotlety Wieprzowe Z Pięcioma Przyprawami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Połącz mieszankę powłok, nasiona sezamu i imbiru. Kotlety zalać mieszaniną powlekającą; umieścić w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia.
Piec 20 do 25 min. lub do ugotowania (160F).
Podawać z ulubionymi warzywami i gorącym gotowanym ryżem z doniczkami nerkowca.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.