Chrupiące Kawałki Ziemniaków

Chrupiące Kawałki Ziemniaków
Chrupiące Kliny ziemniaczane to bezglutenowe, całe 30 i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 121 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz pod ręką ziemniaki do pieczenia, olej canolan, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiące Kawałki Ziemniaków, Chrupiące Kawałki Ziemniaków, oraz Chrupiące Kliny Ziemniaczane Cajun dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Pokrój każdego ziemniaka na 12 ćwiartek; umieść w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Dodaj pozostałe składniki; wrzucić do płaszcza. Ułóż w jednej warstwie w 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
3
Piec w temperaturze 425° przez 20 minut. Obróć; piec 25-30 minut dłużej lub do uzyskania chrupkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
TrudnośćŚredni
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn