Chrupiące kawałki kurczaka z tajskim sosem orzechowym
Chrupiące kawałki kurczaka z tajskim sosem orzechowym mogą być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. To danie główne ma 135 kalorii, 16G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, kremowe masło orzechowe, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczone kawałki kurczaka z sosem orzechowym, Chrupiąca tajska Sałatka z kurczakiem z sosem orzechowym, oraz Chrupiąca tajska Sałatka z kurczakiem z sosem orzechowym.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°. Linia 15x10x1-calowy patelnia z folią. W plastikowej torbie do przechowywania żywności 2-quart, wymieszaj płatki zbożowe, mieszankę Bisquick, paprykę, sól i pieprz, aż do dobrego wymieszania. Wstrząsnąć około 6 kawałków kurczaka na raz w worku, aż pokryte. Otrząśnij dodatkowe okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Muszelki Cannelloni
Srebrne Perły Cukrowe
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
W 10-calowej patelni nonstick wymieszać wszystkie składniki sosu. Gotować na średnim ogniu 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.