Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj chrupiącego Jabłko-imbir-żurawina. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 460 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jabłka galan, złotą mąkę, piernik i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 49 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Miodowo-Imbirowy Żurawinowy Jabłkowy Chrupiący, Gruszka żurawina imbir Crisp (GF), oraz Jabłko-Imbir Crisp.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszać wszystkie składniki nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić na 30 minut.
3
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray 13x9-calowy patelnia z natryskiem do gotowania. Łyżka mieszanki jabłek do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
W średniej misce wymieszaj 1 szklankę mąki, owies, 1/2 szklanki brązowego cukru i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Owies (szybki Lub Zwykły)
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pokrój w 1/2 szklanki masła, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina będzie krucha. Wymieszać z orzechami włoskimi.