Chrupiące filety z tilapii z koprem włosko-miętowym Tzatziki

Chrupiące filety z tilapii z koprem włosko-miętowym Tzatziki
Chrupiące filety z tilapii z koprem i miętą Tzatziki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,62 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 38g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz świeżą bułkę tartą, oliwę z oliwek, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać odtłuszczone mleko jogurt można śledzić to danie główne z Kawa Mleko Kokosowe Lody jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Przyjaciele karmienia: koper włoski Tzatziki z miętą, Halibut marynowany z koprem włoskim Tzatziki, oraz Smaczne Filety Z Tilapii.

Instrukcje

1
Włożyć cebulkę kopru włoskiego i liście do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posypać lekko solą; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
3
Odstawić na 10 minut.
4
Wymieszać z jogurtem, miętą, octem i 1 łyżką oleju. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OcetOcet
JogurtJogurt
MiętaMięta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Po 1 stronie każdego fileta posypać mielonym koprem włoskim, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper MielonyKoper Mielony
PieprzPieprz
SólSól
6
Pędzel z białkiem; płaszcz z panko. Odwróć; powtórz z przyprawą, jajkiem i panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
PrzyprawyPrzyprawy
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
JajkoJajko
7
Podgrzać 3 łyżki oleju w dużych nonstickskillet na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Dodaj rybę. Gotować, aż nieprzejrzyste w centrum, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
9
Podawać z tzatziki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TzatzikiTzatziki
10
W porcji: 432 kalorie, 19 g tłuszczu, 2 g błonnika
11
Bon Appétit

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Scarpetta Pinot Grigio. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn