Chrupiące Filety Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiących filetów rybnych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 232 kalorie, 25g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 112 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jaj, oleju, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Chrupiące Filety Rybne, Chrupiące Pieczone Filety Rybne, oraz Chrupiące Pieczone Filety Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim naczyniu, ubij razem jajko, musztardę i sól; odstawić.
Umieść płatki ziemniaczane w innym płytkim naczyniu.
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Filety rybne zanurzyć w mieszaninie jaj. Zagrzebać filety w płatkach ziemniaczanych, upewniając się, aby całkowicie pokryć rybę. Aby uzyskać dodatkowe chrupiące, ponownie zanurz w jajku i płatkach ziemniaczanych.
Filety rybne smażyć na oleju przez 3 do 4 minut z każdej strony lub na złoty kolor.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.