Chrupiące Duszone Golonki Wieprzowe

Chrupiące Duszone Golonki Wieprzowe
Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście laurowe, szalotki, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Golonki Wieprzowe Duszone, Golonki Wieprzowe Duszone, oraz Golonki Wieprzowe Duszone W Piwie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płaszcz duży garnek lub holenderski piekarnik z olejem arachidowym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać czosnek, seler i cebulę. Gotować, aż warzywa są rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj trzonki do garnka wraz z solą, pieprzem, zatoką i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Wlać bulion z kurczaka i wino, a następnie dodać wystarczającą ilość wody, aby ledwo przykryć trzonki. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Wyjmij uchwyty z garnka i ustaw na stojaku z drutu na tacy z arkuszami. Pozostawić do odsączenia i ostygnięcia, 25 do 30 minut. Jeśli masz czas, możesz również umieścić trzonki w lodówce, odsłonięte, na 2 do 3 godzin (to naprawdę pomoże wysuszyć zewnętrzne trzonki, aby po ich usmażeniu stały się super chrupiące, a także nie rozpryskują się tak bardzo).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Ostudzone i osuszone trzonki osuszyć papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
7
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8
Rozgrzać 3 cale oleju z orzeszków ziemnych w głębokim, ciężkim garnku, takim jak holenderski piekarnik lub wysoki garnek magazynowy, do 350 stopni F. pracując partiami, ostrożnie dodaj trzonki do garnka, od strony skóry w dół. Przykryć i pozostawić lekko uchylone, aż olej osiądzie. Gotować, obracając raz, aż trzonki są złotobrązowe i chrupiące, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
9
Odcedzić i doprawić solą. Powtórz z pozostałymi trzonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
10
Podawać chrupiące, smażone golonki wieprzowe ze smażonym Kaparem i Gremolatą cytrynową i sosem chimichurri, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
Golonka WieprzowaGolonka Wieprzowa
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
11
Złote rodzynki umieść w misce z gorącą wodą z 1 łyżką miodu i delikatnie wyciśnij je tylną łyżką, aby je ponownie urosły. Nawodnić przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote RodzynkiZłote Rodzynki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Odcedzić i odstawić.
13
Rozgrzać 1/2-calowy olej do 350 stopni F w patelni saute na średnim ogniu. Podsmaż kapary przez 30 do 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Odcedzić i odstawić.
15
Pietruszkę, skórkę z cytryny, sok z cytryny, szalotkę, czosnek, pozostałą 1 łyżkę miodu, podsmażone kapary i rodzynki wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
16
Skropić oliwą z oliwek i odstawić, aby smaki Się Razem, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa4krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz2Batoniki toffi Heathcały czarny pieprzcały czarny pieprz791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekapary, osuszonekapary, osuszone2(mequite, hikora lub olcha)seler naciowyseler naciowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino2gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek mielonyczosnek mielony6goździkiczosnek obranyczosnek obrany791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezłote rodzynkizłote rodzynki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami4krewetki i żyłkiPrzygotowany sos chimichurri, do podawania, opcjonalniePrzygotowany sos chimichurri, do podawania, opcjonalnie1Sok z cytrynySok z cytryny23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasól koszerna, plus dodatkowo do przyprawsól koszerna, plus dodatkowo do przypraw4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1Batoniki toffi Heathsrebrne nonpareilesrebrne nonpareile9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosodowy rosół z kurczakaniskosodowy rosół z kurczaka23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula, ćwiartkacebula, ćwiartka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża pietruszka włoskaposiekana świeża pietruszka włoska4krewetki i żyłkiOlej z orzeszków ziemnych, do głębokiego smażeniaOlej z orzeszków ziemnych, do głębokiego smażenia4krewetki i żyłkiPinot noir, do serwowaniaPinot noir, do serwowania3golonki wieprzowegolonki wieprzowe1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśrednie szalotki, drobno pokrojone w kostkę (ośrednie szalotki, drobno pokrojone w kostkę (o4krewetki i żyłkiOlej roślinny do smażeniaOlej roślinny do smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn