Chrupiące Ciasteczka Pekan
Chrupiące ciasteczka Pekan może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 42. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 47 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cynamonu, soli, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Crunchy Pecan Pie Bites, Crunchy Pecan Drops, oraz Crunchy Pecan Pie Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż dużą blachę do pieczenia z pergaminem.
Grubo posiekać 1 szklankę orzechów pekan i odstawić. Pulsuj pozostałe 1/2 szklanki orzechów pekan w maszynce z cukrem, skrobią ziemniaczaną, solą i cynamonem, aż drobno zmielone (uważaj, aby nie pulsować do pasty), a następnie wymieszaj z białkami. Wymieszać w pozostałej filiżance posiekanych orzechów pekan.
Drop 1/2 łyżki ciasta 2 cali od siebie na blasze do pieczenia i piec, aż ciasteczka są lekko rumiane i lekko nadmuchane, 15 do 17 protokół. Przesuń pergamin na stojaku i całkowicie ostudzić ciasteczka (ciasteczka będą chrupiące, jak ostygną), a następnie usunąć z papieru.
Upiec i ostudzić 2 kolejne pergaminowe arkusze ciastek w ten sam sposób.
Ciasteczka mogą być wykonane tydzień wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.