Chrupiące Ciasteczka Migdałowe
Chrupiące migdałowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, sodę oczyszczoną, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Cienkie i chrupiące solone migdałowe ciasteczka owsiane, Cienkie i chrupiące migdałowe ciasteczka czekoladowe z masłem migdałowym, oraz Chrupiące Migdałowe Paski.
Instrukcje
W dużej misce, krem skrócenie i cukier. Oddzielić jajka i schłodzić białka.
Wymieszać żółtka i ekstrakt z migdałów. Rozpuścić sodę oczyszczoną w wodzie i wymieszać z mlekiem.
Połączyć mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego i sól; stopniowo mieszać do mieszaniny cukru. Złożyć migdały.
Rozwałkuj ciasto na kłodę o średnicy około 2 cali. Zawinąć w papier woskowany i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Pokroić ciasto na 1/8 cala grube plastry i umieścić 2 cale od siebie na arkuszach ciastek nie rozdrobnione.
Posmarować białkami i posypać cukrem.
Piec przez 10 do 12 minut, lub do lekko kolorowe.
Ostudzić na stojakach z drutu.