Chrupiące ciasta krabowe z salsą Mango-ananasową

Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Chrupiące ciasta krabowe z salsą Mango-ananasową może być super przepis do wypróbowania. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, musztarda dijon, lump crab i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini ciasta krabowe z salsą ananasowo-ogórkową, Ciastka Krabowe Z Zieloną Cebulką Z Salsą Ananasową, oraz Kokosowe ciasta krewetkowe z salsą ananasową Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce. Delikatnie złożyć kraba i 1/2 szklanki panko.
Kształt mieszanki kraba na 8 ciastek; ostrożnie pogłębiać paszteciki w pozostałej 1 szklance panko.
Ciepła 1 łyżka stopionego masła i 1 łyżka oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 4 ciastka krabowe na patelnię i gotuj 2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor. Powtórz z pozostałym masłem, olejem i ciastami krabowymi.
Podawać natychmiast z salsą Mango-ananasową.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.