Chrupiąca Sałatka z kuskusem z porzeczkami i miętą
Chrupiąca Sałatka z kuskusem z porzeczkami i miętą może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, kuskus, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Przyprawiony Kuskus Pilaf Z Migdałami, Porzeczkami I Miętą, Kolacja: Sałatka Marchewkowo-Miętowa Z Porzeczkami, oraz Sałatka z komosy ryżowej z Mango, porzeczkami, migdałami i miętą.
Instrukcje
1
Doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia w średnim rondlu. Podczas gdy woda dochodzi do wrzenia, umieść kuskus na dużej patelni. Gotować, stale mieszając, na średnim ogniu 3 minuty lub aż lekko tosty i pachnące. Kuskus wymieszać z wrzącą wodą. Przykryć i odstawić 5 minut; puch widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Patelnia
2
W dużej misce wymieszać sok z cytryny i kolejne 3 składniki (przez pieprz), mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać olej, stale mieszając trzepaczką.