Chrupiąca Sałatka z jarmużu z orzechami włoskimi i Pecorino

Chrupiąca Sałatka z jarmużu z orzechami włoskimi i Pecorino
Chrupiąca Sałatka z jarmużu z orzechami włoskimi i Pecorino to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 328 kalorii, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i świeżo popękany pieprz, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Masowana Sałatka z kapusty i suszonych pomidorów z chrupiącymi orzechami włoskimi, Sałatka z selera z orzechami włoskimi, daktylami i Pecorino, oraz Sałatka Collard z orzechami włoskimi, Pecorino i winegretem musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do dużej szklanej miski wrzucić jarmuż i sok z cytryny z około połową oleju, sokiem z cytryny i skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
JarmużJarmuż
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Odstawić na około 2 minuty.
4
Dodaj Pecorino, porzeczki, bazylię i pozostały olej, sok z cytryny i skórkę. Dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
PorzeczkiPorzeczki
PecorinoPecorino
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Złożyć orzechy włoskie tuż przed podaniem i góry sałatkę ze stosem Pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn