Chrupiąca ryba ze zwęgloną kukurydzą i salsą Sun Gold
Chrupiąca ryba ze zwęgloną kukurydzą i słonecznym złotem Salsan jest pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 766 kalorii. Na 10,35 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz masło, olej canolan, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Farfalle z cukinią i sosem pomidorowym Sun Gold, Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, oraz Sałatka kukurydziana lub Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Filety rybne ułożyć na blasze do pieczenia i posypać 2 łyżkami soku z limonki i kilkoma szczyptami soli. Odstawić na co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
1 Truskawka Bez łuski
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju rzepakowego w patelni 12-calowy non-stick na dużym ogniu, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać ziarna kukurydzy, dobrze wymieszać drewnianą łyżką, a następnie równomiernie rozprowadzić. Gotować, aż zacznie char na dnie, o 2 protokół. Dobrze wymieszać i gotować, aż kukurydza zacznie ponownie char, kolejny 2 protokół. Kontynuuj proces, aż kukurydza zostanie równomiernie zwęglona ze wszystkich stron, ale nie spalona, łącznie 8 do 10 minut.
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj pomidory, jalapeños, cebula, czosnek, kolendra, i pozostałe 1 łyżka soku z limonki. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)
6
W razie potrzeby dodać dodatkowy sok z limonki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
7
Suche filety rybne na ręcznikach papierowych. Użyj widelca, aby wymieszać mąkę i 3/4 łyżeczki soli koszernej w dużym naczyniu do pieczenia. Wytrzeć patelnię i powrócić do średniego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
Dodać masło i podgrzać do rozpuszczenia. Pogłębiać dwa filety rybne w mące, strząsnąć nadmiar, a następnie ostrożnie umieścić je na patelni od strony skóry w dół. Gotować na złoty kolor na dnie, 3 do 4 protokół. Flip i brązowy po drugiej stronie, kolejne 3 do 4 minut. Gdy obie strony są rumiane i ryba jest gotowana, odcedzić filety na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem i utrzymać ciepło. Powtórz proces z pozostałymi 2 filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.