Chrupiąca ryba ze zwęgloną kukurydzą i salsą Sun Gold

Chrupiąca ryba ze zwęgloną kukurydzą i salsą Sun Gold
Chrupiąca ryba ze zwęgloną kukurydzą i słonecznym złotem Salsan jest pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 766 kalorii. Na 10,35 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz masło, olej canolan, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Farfalle z cukinią i sosem pomidorowym Sun Gold, Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, oraz Sałatka kukurydziana lub Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety rybne ułożyć na blasze do pieczenia i posypać 2 łyżkami soku z limonki i kilkoma szczyptami soli. Odstawić na co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju rzepakowego w patelni 12-calowy non-stick na dużym ogniu, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać ziarna kukurydzy, dobrze wymieszać drewnianą łyżką, a następnie równomiernie rozprowadzić. Gotować, aż zacznie char na dnie, o 2 protokół. Dobrze wymieszać i gotować, aż kukurydza zacznie ponownie char, kolejny 2 protokół. Kontynuuj proces, aż kukurydza zostanie równomiernie zwęglona ze wszystkich stron, ale nie spalona, łącznie 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4
Przenieść kukurydzę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Dodaj pomidory, jalapeños, cebula, czosnek, kolendra, i pozostałe 1 łyżka soku z limonki. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
W razie potrzeby dodać dodatkowy sok z limonki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
7
Suche filety rybne na ręcznikach papierowych. Użyj widelca, aby wymieszać mąkę i 3/4 łyżeczki soli koszernej w dużym naczyniu do pieczenia. Wytrzeć patelnię i powrócić do średniego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
8
Dodać masło i podgrzać do rozpuszczenia. Pogłębiać dwa filety rybne w mące, strząsnąć nadmiar, a następnie ostrożnie umieścić je na patelni od strony skóry w dół. Gotować na złoty kolor na dnie, 3 do 4 protokół. Flip i brązowy po drugiej stronie, kolejne 3 do 4 minut. Gdy obie strony są rumiane i ryba jest gotowana, odcedzić filety na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem i utrzymać ciepło. Powtórz proces z pozostałymi 2 filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Smażoną rybę podawać z salsą kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn