Chrupiąca Prosciutto i pomarańczowa sałatka to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 13g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka rukoli, daktyli, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać pomarańcze, można śledzić to danie główne z Krem miodowy z krewnymi pomarańczami i kandyzowaną cytryną jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chrupiąca Prosciutto i sałatka pomarańczowa, Sałatka z melona i chrupiącej Prosciutto, oraz Sałatka z truskawkami i rukolą z chrupiącą Prosciutto.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w małej misce, ubić składniki vinaigrette z trzepaczką, aż dobrze wymieszane; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół