Chrupiące jabłko-Żurawina z polentą Streusel polewa wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 586 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, jajko, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Chrupiąca jabłko-Żurawina z polentą Streusel, Żurawinowo-jabłkowy chrupiący z płatkami owsianymi Streusel polewa, oraz Jabłko, Gruszka, żurawina chrupiące z polewą Gingersnap.
Instrukcje
1
Grzać Anyżek na małej patelni na średnim ogniu, aż nieco ciemniejszy kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna, Skórka świeżo Starta
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Umieść nasiona w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Dodaj następne 5składników; zmiksuj 5 sekund.
4
Dodać masło; zmiksować, włączając / wyłączając, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
5
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
6
Skropić jajko i mieszać, aż składniki będą równomiernie zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Połączyć pierwsze 8 składników w dużej misce; wymieszać, aby wymieszać.