Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj chrupiącą i pikantną sałatkę z ogórków. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka, 1 g tłuszczu i łącznie 90 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 61 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup sos sojowy, zieloną cebulę, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 61%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Pikantna sałatka z ogórków z imbirem, szalotką i miętą na chrupko, Chrupiąca sałatka z ogórków i Chrupiąca i łatwa sałatka z ogórków.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. W małej misce wymieszaj składniki marynaty, mieszając do rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Polej warzywa; wrzucić do połączenia. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, 30 minut lub przez noc.