Chrupiący Kurczak Confit

Chrupiący Kurczak Confit
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącego kurczaka Confit. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 18184 kalorii, 86g białka, oraz 1971g tłuszczu każdy. Na 36,16 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, udka z kurczaka, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące Latkes z kurczakiem Confit i jajkami, Kurczak Confit, oraz Kurczak Confit dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić kurczaka na sucho. "To pomaga soli i pieprzu iść równomiernie."
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Wymieszać sól i pieprz i posypać kurczakiem. Umieścić w 4-lub 5-qt. holenderski piekarnik i ułożyć gałązki czosnku i tymianku na wierzchu. Przykryć i schłodzić co najmniej 12 godzin i do
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Dodać tłuszcz z kaczki do kurczaka; ogrzać na płycie kuchennej na najniższym ogniu, przykryty, aż tłuszcz się stopi, około 20 minut. Powinien całkowicie pokryć kurczaka; jeśli nie, Dodaj więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
5
Piec, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu, co najmniej 8 godzin i do
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Za pomocą szczypiec, ostrożnie przenieść kurczaka do 9-przez 13-in. naczynie do pieczenia i schłodzić. Poczekaj, aż stopiony tłuszcz ostygnie, a następnie kadzi do pojemników i schłodzić do przyszłego użycia. Pozostaw czosnek i zioła na dnie garnka i wszelkie żelatynizowane soki mięsne zbyt. Jeśli nie planujesz od razu użyć całego kurczaka, przykryj go jeszcze płynnym tłuszczem; będzie trzymał, przykryty w lodówce, przez kilka miesięcy. (W rzeczywistości, w dawnych czasach, kucharze trzymali go w chłodnej temperaturze pokojowej przez tygodnie.) "Można użyć tłuszczu do gotowania. Następnym razem, gdy zrobisz pieczonego kurczaka, zamiast oliwy z oliwek, nałóż na niego ten tłuszcz. Lub posmarować go na grillowanym chlebie."
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczony KurczakPieczony Kurczak
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
ChochlaChochla
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Aby użyć confit, przełóż: łyżkę gotując tłuszcz na głębokiej, szerokiej patelni. Jeśli kurczak został schłodzony w tłuszczu, przełożyć na blachę do pieczenia i zeskrobać tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowanie TłuszczuGotowanie Tłuszczu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Rozgrzać tłuszcz na średnim ogniu, aż osiągnie od 275 do 300 na termometrze głębokiego smażenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
9
Dodać udka kurczaka, skórkę w dół. "Jeśli nie skwierczą, tłuszcz nie jest wystarczająco gorący. Zimne udka z kurczaka obniżą temperaturę twojego tłuszczu, więc podkręć temperaturę do około 350."
Składniki, których będziesz potrzebować
Udko Z KurczakaUdko Z Kurczaka
10
Gotować, Regulacja ciepła, aby utrzymać temperaturę między 275 i 300, aż kurczak jest lekko rumiane i chrupiące, 10 do 12 minut, obracając raz. "Skup się na uzyskaniu ładnej, chrupiącej skóry na kurczaku, a nie tylko na czasie."Używając szczypiec (i łyżki z rowkiem, jeśli jej potrzebujesz, aby pomóc utrzymać bardzo delikatnego, delikatnego kurczaka razem), przenieś kurczaka do stojaka ustawionego na obramowanej blasze do pieczenia, aby osuszyć. Teraz jest gotowy do jedzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
11
* Znajdź te tłuszcze w niektórych sklepach mięsnych i dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia42
Magazyn