Chrupiące udka z kurczaka z ziemniakami i rozmarynem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiących udek z kurczaka z ziemniakami i rozmarynem. Ten przepis służy 6. Na 8,34 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 1024 kalorii, 59G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę, rozmaryn, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiące rozmaryn Sriracha udka z kurczaka (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), Musztardowe udka z kurczaka z rozmarynem ziemniaki, oraz Chrupiące pieczone udka z kurczaka z zapiekanymi ziemniakami.
Instrukcje
Kurczaka posypać 2 łyżeczkami. sól, pieprz i papryka.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni żeliwnej na dużym ogniu, aż olej po prostu zacznie palić.
Umieść kurczaka na patelni, boki skóry W DÓŁ; zmniejszyć ogień do średnio wysokiej, i gotować 15 protokół.
Przenieść kurczaka na talerz; wyrzucić kapiele.
Umieść ziemniaki w jednej warstwie na patelni i posyp 1 łyżką. posiekany świeży rozmaryn i 1/4 łyżeczki. sól.
Umieść kurczaka, boki skóry, w patelni, i posypać 1/4 łyżeczki. posiekany świeży rozmaryn.
Piec w temperaturze 400 przez 25 do 30 minut.