Chrupiące Szwajcarskie ciasto z Chard z Mascarpone-szpinak kremowy

Chrupiące Szwajcarskie ciasto z Chard z Mascarpone-szpinak kremowy
Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 15g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szwajcarski chard, mąka, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chard Szwajcarski Kremowany, Chard Szwajcarski Kremowany, oraz Chard Szwajcarski Kremowany.

Instrukcje

1
W dużym garnku roztopić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać połowę mielonej szalotki i cały czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodać chard Szwajcarski i gotować, podrzucając, aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Przełożyć chard na durszlak i ostudzić. Wycisnąć jak najwięcej płynu i grubo posiekać. Doprawić solą i pieprzem i nacisnąć chard na 6 pasztecików; nie martw się, jeśli nie trzymają się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
W małej misce ubić mąkę ze skrobią kukurydzianą i 1 łyżeczką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Posypać mieszaninę na powierzchni roboczej i ustawić placki chard na górze. Włączyć ciasta, naciskając i wyciskając je w zwartych placków i pracy w trochę mieszanki mąki, jak idziesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
7
Rozłóż panko na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
8
Posmaruj wierzchy ciast musztardą i odwróć je po kolei do panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
9
Spód posmaruj musztardą i posyp panko na wierzchu; naciśnij, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
10
Przenieś ciasto na woskowaną płytkę papierową i przechowuj w lodówce, aż będzie twarde, około 20 minut.
11
Na dużej patelni roztop pozostałą 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Dodać pozostałą mieloną szalotkę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
13
Dodać szpinak i gotować, podrzucając, aż zwiędnie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
14
Przełożyć szpinak na durszlak i wycisnąć jak najwięcej płynu. Powrót szpinak na patelni. Mascarpone wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
MascarponeMascarpone
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
16
Dodać bułki i smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż złocisty i chrupiący, o 6 protokół. Łyżka szpinaku na talerze i top z chard ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
17
Serwuj od razu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia63
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn