Chrupiące jabłko ze słodkim imbirem i orzechami Macadamia
Jabłko chrupiące ze słodkim imbirem i orzechami Macadamia może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 629 kalorii, 6G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cynamon, krystalizowany imbir, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czyste Jedzenie Pikantne Słodkie Orzechy Makadamia, Jabłko-Imbir Crisp, oraz Jabłko Imbir Crisp Smoothie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 i umieść stojak w dolnej trzeciej. W robocie kuchennym mąkę wymieszać z brązowym cukrem, zmielonym imbirem, cynamonem i 1/4 łyżeczki soli.
Dodać masło i pulsować, aż będzie wielkości małego groszku.
Dodać orzechy macadamia i pulse dwa razy, tylko do połączenia.
W dużej misce wrzucić jabłka z krystalizowanym imbirem, cukrem granulowanym, skórką z limonki, sokiem z limonki i szczyptą soli.
Jabłka rozłóż w płytkim naczyniu do pieczenia 3-ćwiartkowym.
Polewę posypać jabłkami i delikatnie nacisnąć.
Piec chrupiące przez 50 minut, aż bulgotanie i top jest złoty.
Ostudzić przez co najmniej 30 minut przed podaniem z lodami.