Chrupiąca Marchewka Pomarańczowa
Chrupiąca marchewka pomarańczowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soku z pomarańczy, marchew, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chrupiące Pomarańczowe Muffinki, Crunchy Orange Spice Snack Mix, oraz Chrupiąca Sałatka Z Kopru Włoskiego.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz skórkę, sok, marchew, wino, olej, kminek, sól i wystarczającą ilość wody do pokrycia (około 3/4 szklanki). Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż prawie miękkie, ale nadal lekko chrupiące w centrum, 3 do 4 protokół.
Przenieść marchew i płyn do gotowania do miski. Doprawić pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż schłodzone przez, o 40 protokół.
Odcedzić wszystko, ale 1/2 szklanki płynu do gotowania przed podaniem.