Przepis chrupiące chrupiące ryby i frytki jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Na 4,39 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1101 kalorii, 46g białka, oraz 63g tłuszczu. Mieszanka majonezu, tilapii, wody seltzer i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 85% to danie jest super. Spróbuj Chrupiące goujony rybne z chudymi frytkami, Chrupiąca ryba z frytkami, oraz Niskotłuszczowa chrupiąca ryba z frytkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, aby rozgrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Używając przystawki do krojenia na robocie kuchennym lub nożu, pokrój ziemniaki na cienkie krążki o grubości około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1 żółty Owocowy Roll-up
4
Umieść 1/3 pokrojonych ziemniaków w pojemniku z zimną wodą i rezerwy do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Pozostałe 2/3 ziemniaków umieść w dużej misce z 2 łyżeczkami oleju rzepakowego, solą i pieprzem, do smaku i wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i spryskać nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Przenieść ziemniaki do blachy do pieczenia i piec przez 10 minut, odwrócić każdy chip i piec przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
W średnim garnku ogrzać 3 szklanki oleju rzepakowego do 360 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
9
W dużej misce połączyć pozostałe suche składniki z wyjątkiem 1/2 szklanki mąki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Trzepaczka w wodzie seltzer.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Gazowana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Pozostałą 1/2 szklanki mąki umieścić na talerzu lub naczyniu ciasto i doprawić solą i pieprzem. Tilapię zagrzebać w mące, wytrząsnąć nadmiar, a następnie zanurzyć w cieście. Ostrożnie umieścić poobijaną rybę w gorącym oleju. Pracując partiami, aby nie tłoczyć garnka, smażyć przez 6 minut, aż się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Tilapia
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pasek Skórki Cytrynowej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Słonina Wieprzowa
12
Wyjąć do płyty odpornej na działanie pieca wyłożonej papierowymi ręcznikami lub brązową papierową torbą. Powtórzyć z pozostałymi filetami. Podczas smażenia pozostałych tilapii trzymaj gotowane filety ciepłe w rozgrzanym piekarniku 250 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Podawać natychmiast z frytkami i sosem tatarskim na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
Sos Z Indyka, Podgrzewany
14
Połącz wszystkie składniki w małej misce i wymieszać, aż dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.