Christmas Gift Cake

Christmas Gift Cake
Przepis na ciasto na prezent świąteczny można zrobić w około 1 godzinę i 10 minut. Ten przepis zawiera 12 porcji z 1072 kalorii, 6G białka, oraz 51g tłuszczu każdy. Za 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką owoce wiśni przy bułce owocowej, cukier cukierniczy, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Przynosi ci smak domu. Świetnie sprawdza się jako deser. Z łyżką wynik 10%, to danie można poprawić. Podobne przepisy to Boże Narodzenie Prezent Bochenek, Pudełko Ciasto, oraz Tort Świąteczny Prezent.

Instrukcje

1
Linia druga 15-W. x 10-w. x 1-w. Formy do pieczenia z woskowanym papierem. Przygotuj jedną mieszankę ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; wlać do jednej przygotowanej patelni. Powtórz z pozostałą mieszanką ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem do rusztów, aby całkowicie ostygły. Delikatnie obierz woskowany papier z ciast. Przyciąć blaty do wyrównania ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
W dużej misce masło śmietankowe i tłuszcz do uzyskania lekkiej i puszystej konsystencji. Ubij wanilię. Stopniowo dodawaj cukier cukierniczy na przemian z mlekiem, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Usuń 2 szklanki lukru do miski; odcień czerwony. Odnosząc się do schematu poniżej, wyciąć każde ciasto. (Zachowaj pozostałe kawałki ciasta do innego użytku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Umieść jedną dużą warstwę ciasta na 16-calowym. x 12-W. zadaszona deska. Frost top z 1/3 szklanki białego lukru; top z drugą dużą warstwą. Mróz góra i boki białe. Top z jedną średnią warstwą ciasta; mróz top z 1/3 szklanki białego lukru. Wierzch z pozostałą warstwą średnią; Góra mrozu i boki czerwone. Wierzch z małą warstwą ciasta; posmaruj wierzch białym lukrem. Wierzch z pozostałą małą warstwą; mróz wierzch i boki białe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
W przypadku wstążki pokrój jedną rolkę owocową na 19 cali. długi pasek; odłóż pozostały kawałek. Zaczynając od dolnej krótkiej strony ciasta, wyśrodkuj bułkę owocową i zasłoń każdą warstwę, kończąc na dole po przeciwnej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Pokrój kolejną rolkę owocową na 15 cali. rozebrać; odłóż pozostały kawałek. Powtórz drapowanie na długim boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
W przypadku łuku Wytnij 12 cali. i 3-w. zdejmij z zarezerwowanego paska owoców. Zapętl każdy koniec 12-calowego. pasek w kierunku środka; ściśnij razem, aby uszczelnić. Z 3-w. Pasek, tworzą okrąg.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
9
Umieść na środku łuku i naciśnij, aby przytrzymać.
10
Ułóż na cieście. Włóż 1-1/4-in. kulki foliowe wewnątrz pętli dziobowych i 3/4 cala. folia piłka wewnątrz centrum pętli trzymać otwarte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
11
Wytnij pozostały Pasek owoców na cztery 3-1 / 2-in. paski; Wytnij "V" na jednym końcu każdego. Wsuń proste końce pod podstawę łuku. Udekoruj ciasto cukierkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
12
Usuń kulki foliowe tuż przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn