Chorizo, pieczarki i cebula
Chorizo, pieczarki i cebula Queso może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 197 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańskie chorizo, ser Monterey jack, ser oaxacan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 83 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chorizo Mushroom queso Dip {Fridays with Rachael Ray}, Queso Fundido con Chorizo Verde y Rajas (ser topiony z Zielonym chorizo i paskami pieczonego pieprzu), oraz Chorizo Queso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ser w średniej misce i wymieszać ze skrobią kukurydzianą, aż równomiernie pokryte. Odstawić.
Umieść chorizo w średnim rondlu na średnim ogniu. Gotować, rozbijając drewnianą łyżką, aż gotowane przez, o 5 protokół.
Dodać cebulę i grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i grzyby zmniejszą rozmiar, o 7 protokół. Mieszać w czosnku i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Wymieszaj odparowane mleko, skrobając dno patelni, aby uwolnić wszelkie uczucie i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać ser. Stale mieszaj, aż ser się roztopi i będzie gładki. Wymieszać z kolendrą i skórką z limonki. Doprawić solą do smaku.
Przelać do miski i podawać natychmiast.