Chorizo, pieczarki i cebula

Chorizo, pieczarki i cebula
Chorizo, pieczarki i cebula Queso może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 197 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańskie chorizo, ser Monterey jack, ser oaxacan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 83 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chorizo Mushroom queso Dip {Fridays with Rachael Ray}, Queso Fundido con Chorizo Verde y Rajas (ser topiony z Zielonym chorizo i paskami pieczonego pieprzu), oraz Chorizo Queso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić ser w średniej misce i wymieszać ze skrobią kukurydzianą, aż równomiernie pokryte. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść chorizo w średnim rondlu na średnim ogniu. Gotować, rozbijając drewnianą łyżką, aż gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać cebulę i grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i grzyby zmniejszą rozmiar, o 7 protokół. Mieszać w czosnku i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Wymieszaj odparowane mleko, skrobając dno patelni, aby uwolnić wszelkie uczucie i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać ser. Stale mieszaj, aż ser się roztopi i będzie gładki. Wymieszać z kolendrą i skórką z limonki. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przelać do miski i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn